Unul dintre consilierii personali pe care îi are primarul Elena Lăsconi anunță că „Primăria Câmpulung e prima din țară care a purtat un dialog cu tinerii în cadrul proiectului “Civic City”!”.

În calitatea sa de consilier pe probleme de tineret, Andrei Grecu povestește, într-o postare pe Facebook, că a avut loc o întâlnire cu reprezentanții a două ONG-uri.

„În cadrul noului proiect Civic City, două ONG-uri, Forum Apulum și Generația VOT, au creat o broșură în care remarcă problemele cu care se confruntă tinerii zi de zi, dar și soluții.

Acești tineri și-au propus să meargă în 32 de primării din țară, iar noi am fost primii care au răspuns afirmativ propunerii. Eu și doamna primar ne-am întâlnit astăzi cu Teodora Idorasi, reprezentantul lor, și am avut un dialog constructiv, plin de idei și proiecte, pe care sunt sigur că le putem pune în practică.

În acest moment, în varianta actuală a bugetului dat spre dezbatere, pentru tineret a fost alocată suma de 10.000 de lei, o sumă mică, dar noi am făcut demersurile legale pentru a propune creșterea sumei alocate, astfel să putem implementa multe dintre proiectele pe care ni le-am propus.

Puteți veni și voi cu propuneri pentru modificarea bugetului până mâine, 09.04.2021, la 12:00, pe orasulmeu@primariacampulung.ro!”, este ceea ce tânărul Grecu a anunțat în mediul virtual.

De remarcat fiind că suma alocată tinerilor pentru anul 2021 este de numai 10 mii lei, o sumă modică dacă ar fi să o comparăm numai cu una dintre achizițiile făcute de noua conducere a Administrației Publice Locale. Un simplu exemplu fiind aciziționarea a două proiectoare cu suma de 24.700 lei, aproape triplul sumei alocate pentru susținerea tinerilor câmpulungeni.

 

PUBLICITATE 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.