Video! Primarul municipiului Câmpulung: „Măcar facem ceva, lăsaţi-mă dracu’!”

Marţi, 18 iunie a.c., aleşii câmpulungenilor au fost convocaţi la o şedinţă extraordinară pentru a supune aprobării patru proiecte de hotărâre, printre care un proiect cu privire la cu privire la însuşirea locurilor de parcare inventariate aferente blocurilor S1, S2 şi S3 din Cartierul Grui.

Discuţiile pe marginea subiectului au fost aprinse, consilierii liberali exprimându-şi nemulţumirea faţă de modul în care au fost delimitate unele dintre locurile de parcare de reşedinţă.

„În unele locuri nu se poate parca, iar în altele s-au făcut în intersecţie.”, este una dintre remarcile făcute de consilierul local liberal Bogdan David.

În urma discuţiilor, şi în aşteptarea angajatului primăriei responsabil cu parcările de reşedinţă (inspectorul de la Compartimentul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, Nicoleta Şerb), primarul municipiului Liviu Ţâroiu a bufnit „Măcar facem ceva, lăsaţi-mă dracu’!”.

De subliniat că, imediat după terminarea şedinţei, primarul împreună cu reprezentantul opoziţiei Bogdan David s-au deplasat în Grui pentru a se vedea la faţa locului situaţia locurilor de parcare făcute fără avizul Poliţei Municipale.

În teren, a constat şi primarul că ceea ce i s-a prezentat în şedinţă este real şi a cerut să fie luate măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.