VIDEO! Piaţa Centrală a intrat în reparaţii, iar brânza se vinde-n parcare – direct din dubiţa producătorului!

Piaţa Centrală a municipiului Câmpulung a intrat în curăţenie şi reparaţii, fapt pentru care este închisă pe moment.

Aşa s-a ajuns ca unii dintre comercianţi, căci vorbim de producători direcţi şi crescători de legume şi fructe turceşti prin balcoane sau spaţiile verzi de pe la blocuri, îşi vând marfa în … parcarea cu plata la oră a unicei pieţe câmpulungene.

Şi nu vorbim aici numai de legume şi fructe, precum cartofi, morcovi ori salată verde, ci şi de produse lactate, respectiv telemea şi lapte vândute direct din duba bine încălzită de razele soarelui.

Imaginile video sunt surprinse de un cititor care a avut amabilitatea de a ni le furniza cu rugămintea de a nu divulga sursa.

Piaţa Centrală a fost închisă pentru două zile, 24 – 25 aprilie a.c., pentru a se face curăţenie, întreţinere, deratizare şi dezinfectare, dar şi pentru refacerea acoperişului pe interior cu repunerea unei alte folii de protecţie antiploaie. Începând de miercuri, 26 aprilie, va fi redeschisă.

Piaţa Centrală este prinsă în planurile primăriei de reabilitare, existând un nou proiect de investiţie pentru hala principală. Când şi cum se vor finaliza proiectul rămâne de văzut, deşi o sumă de un milion de lei a fost alocată de la bugetul local pe 2017.

4 COMENTARII

  1. DSP-ul doarme,anaful lafel, antifrauda ….vine cand nu are rost, doamneee ce mai este la noi in Campulung in PItata Centrala nimeni de la produsele lactate niciodata nu emit bonuri ficale.Dar cand vedem ca vand direct din masini in centrul orasului ……lasa de dorit si celor competenti ca nu iau masuri.

  2. Daca se cotizeaza bine ,logic,normal,evident ca nu vin,nici DSP,ANTIFRAUDA,ANAF,ETC, in Campulung este raiul evazionistilor nu degeaba sunt numai venetici prin preajma,la Campulung este Raiul evazionistilor pietarii,bijnitarii,chinezii,etc.,firme cu pile care cotizeaza bine pe la anaf etc.
    EXACT CORUPTIA ……E MARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.