VIDEO! PeSeDiştii câmpulungeni surprinşi când „îmbarcau” oameni pentru mitingul de la Cotroceni

Două clipuri video surprinse în Autogara Montana din Câmpulung Muscel şi postate pe Facebook de „Dezvăluiri.ro” au reuşit să facă vizionări record în doar câteva ore.

 Imaginile surprinse, cel mai probabil în ziua de duminică, sunt comentate de persoanele care le-au şi filmat şi care spun că este vorba de oamenii PSD-ului trimişi, cu două autocare, la mitingul de la Palatul Cotroceni, ba chiar şi plătiţi pentru „deranj”.

Dacă este adevărat, social – democraţii demonstrează încă o dată că sunt extrem de bine organizaţi şi că îşi ajută şefii de la Centru, respectiv Guvernul lor, în timp ce conducerea partidului de la nivel judeţean declară, prin comunicate de presă, că toţi aleşii PSD din Argeş susţin Guvernul.

„Vineri, 10 februarie 2017, la Pitești, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv lărgit al PSD Argeş. Discuțiile purtate au vizat actualitățile legate de programul de guvernare, implementarea lui la nivel județen și prevederile bugetului de stat pe 2017.

Cu această ocazie, organizația județeană a PSD Arges, membrii din Biroul Permanent, dar și aleșii locali social – democrați din Argeș au transmis mesaje de susținere pentru Guvern. Primarii, consilierii judeteni si cei locali au solicitat Executivului să continue implementarea programul de guvernare al PSD, program în baza căruia cetățenii le-au dat votul și în care au mare încredere.

De asemenea, politic, aleșii locali PSD Argeș au transmis, pe lângă mesajele de susținere pentru Guvern și mesaje de sustinere a conducerii, de solidaritate în partid și de unitate.

Preşedinte PSD Arges,

Senator Şerban Valeca”, se arată în comunicatul transmis de PSD Argeş.

Şi după cum se pare chiar îl susţin nu numai declarativ, ci şi prin mişcări de trupe către Capitală.

6 COMENTARII

  1. Si primarul se jura ca el nu…Auzi, veghea el la imbarcarea unor persoane fizice, ce inchiriasera un autocar privat, sa nu faca prostii…Ce prostii? De ce nu asista, ca impegatul , la fiecare autocar sa vada platitorii salariului sau ca se urca in regula, nevatamati? Sa vii in persoana asta denota ce dragoste si incredere e intre psdei, ti se face sila…

  2. Cum sa crezi ca aproape 1 milion de oameni, prin rotatie, pot fi platiti de cineva? Asta e noaptea mintii! Si in afara de urlete si minciuni stati ff prost cu orice, matematica de ex.: Psd *alde 3,6 mil oameni si cateva sute de urlatori la Cotroceni, Klaus, singur, peste 6 mil si sute de mii de protestatari pasnici, fiecare cu mai multe vacante decat 100 de bucati de la Cotroceni…la un loc….Si listele facute in piata pt a urla la comanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.