VIDEO! Pe plan naţional, neoficial, Câmpulungul a devenit „Acvariul” României!

Câmpulungul a reajuns din nou în prim planul naţional, dar nu dintr-un punct de vedere pozitiv, ci prin evidenţierea problemelor locale.

De ani de zile, Câmpulungul a primit porecla de „Acvariu”, titulatură neoficială dată chiar de oamenii legii din cauza „peştilor”, a acelor personaje care-şi asigură un trai de lux din traficul de persoane. Mai nou, „peştii” au căpătat numele de „Loverboy”, după metoda foarte folosită de a ademeni tinere, multe minore.

Loverboy căpătând proporţii uriaşe, ajungându-se să fie comparată cu o adevărată industrie pentru fabricarea de prostituate.

 „Caracal, Craiova sau Câmpulung Muscel sunt locuri în care traficul de persoane trece neobservat suspect de ușor.

Fete minore dispar în plină zi, sub ochii martorilor, iar cazurile lor nu sunt încadrate la trafic de persoane. Asta cu toate că unele sunt găsite în casele proxeneţilor sau în portbagajul unor mașini.

Campania Știrilor PROTV „Oameni de vânzare” vă arată drama unor părinți care își caută fiicele și le cer autorităților să își facă datoria.

Le cer să îi pună sub acuzare pe cei vinovați, răufăcători care umblă liberi și le râd în nas părinților. Analizăm acest fenomen pe larg și duminică, la „România, te iubesc”.

Descinderi, arestări, condamnări. La acest capitol, italienii stau bine. Au de partea lor şi experienţa în lupta anti-mafia.”, este o parte din introducerea făcută de jurnaliştii ProTV într-un material difuzat la ştirile din seara zilei de 1 noiembrie 2019.

În ediţia de duminică, 3 noiembrie 2019, de la orele 18.00, de la „ROMANIA, TE IUBESC!” Cristian Leonte şi invitaţii săi, corespondenţii Ştirilor ProTV, vor aduce în atenţia telespectatorilor, sensibilul subiect privind traficul de persoane şi exploatarea sexuală. Un subiect despre care foarte mulţi preferă doar să şuşotească, deşi aud, văd şi ştiu foarte multe.

Câmpulungul poate să fie considerat un acvariu, însă întreg Argeşul este o imensă “fermă piscicolă”, “rechinii” reuşind mai mereu să iasă din apele tulburi din care oamenii legii reuşesc să mai scoată câte o “hamsie” – două.

NU RATAŢI! Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!”, Rareș Năstase ne arată amploarea pe care a luat-o traficul de carne vie în afara granițelor României, în care personaje principale sunt românii.

Sursa Facebook – Ştirile ProTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.