Video! Interviu cu primarul Dulamă: „Cât consum nervos pentru a demonstra nişte chestiuni logice … ca să asfaltezi drumul Sătic!”

Veşti bune pentru dezvoltarea turismului rural din zona Muscelului. Primarul comunei Rucăr, Ionel Dulamă, este foarte optimist în ceea ce priveşte proiectul de asfaltare a drumului din satul Sătic.

Timp de ani de zile s-a tot vorbit de asfaltarea drumului Sătic, însă minunea de abia acum pare să prindă contur. Birocraţia cauzând întârzieri importante în a se trece la etapele de licitaţie pentru proiect şi lucrări. Banii pentru drumul Sătic fiind alocaţi de la Ministerul Dezvoltării.

În cadrul unui scurt interviu, primarul Dulamă a prezentat stadiul în care se găseşte una dintre cele mai importante investiţii rucărene – drumul Sătic, după investiţiile la reţelele de apă şi canalizare.

Mai mult de atât, alte 13 străzi din comuna Rucăr sunt prinse într-un amplu proiect de reabilitare. Proiect ce se află în plină desfăşurare pe bani de la UE.

1 COMENTARIU

  1. Si pe strada din Suseni, cea de langa rau care duce la multe, multe pensiuni si care este plin de gropi si noroi, iarna si cand ploua si vara murim sufocati in casa de praf, cand luati masuri dl.primar, ca nu va vedem decat cand trebuie sa votam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.