Video! Grădină Zoologică sau Primăria Câmpulung a angajat vulpi pentru paza materialelor de construcție din Parcul Kretzulescu?

La finalul săptămânii trecute, un câmpulungean aflat la plimbare în Parcul Kretzulescu a surprins două vulpi, în zona fostului patinoar inteligent. Un patinoar natural iarna și pentru role vara, nefolosit, care la vremea lui a costat de 30 mii dolari și care a fost realizat pe fonduri USAID.

Actual, pe respectivul spațiu se află depozitate materialele de construcție rămase din stocul altui proiect – eșec, cel de reabilitare al centrului istoric al municipiului Câmpulung.

Sălbăticiunile stăteau la înălțime, pe un „munte” de deșeuri, pârând că nimic nu le deranjează.

„Pentru cei care nu știau încă, avem grădină zoologică în parcul Kretzulescu.

Momentan avem doar vulpile, pe viitor venim și cu urșii…”, este comentariul scris de câmpulugeanul la prezentarea materialului video cu vulpile din Parcul Kretzulescu.

Un astfel de eveniment nu ar trebui să fie trecut foarte ușor cu vederea de către autoritățile locale, fiind bine să fie luate toate măsurile necesare cu privire la apariția animalelor sălbatice, chiar și prin parcurile municipiului.

Sursa video Facebook – Andrei Dinică

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.