Vineri, 29 iunie a.c., Liviu Ţâroiu, primarul municipiului Câmpulung, a fost prezent la festivitatea de deschidere a Zilelor Oraşului Mioveni.

Urcat pe scenă, împreună cu mai marii judeţului Argeş, a fost invitat să ia şi cuvântul, moment în care a reuşit să-şi „încânte” audienţa cu un discurs ce l-ar putea promova la rangul de, cel puţin, ministru.

Primul om al Câmpulungului nu numai că părea că nu prea ştie unde se găseşte, dar a şi comis greşeala de a fi mult prea sincer, spunând în faţa tuturor că şi-ar dori ceea ce are primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, „pă mână”.

„Săru’ mâna! Bună ziua! N-am domiciliu la Piteşti că, probabil, candidam şi io la municipiul Piteşti, dar e prea mult pentru mine. Vă doresc, şi eu, tuturor celor care purtaţi numele de această sărbătoare: La mulţi ani, multă sănătate, prosperitate, viaţă şi tot ce vă doriţi! Doresc cu ocazia Zilelor mun… Câm… (n. red. bâlbâieli privind locaţia) oraşului Mioveni, viitorului municipiu, îmi doresc să fie municipiu, La mulţi ani şi tot ceea ce vă doriţi! Vă felicit pă toţi cei care aţi contribuit la dezvoltarea acestui oraş şi nu ascund că am un sentiment un pic de gelozie pă ceea ce aţi reuşit faţă de noi, pentru că noi am fost primii, am căzut mai în urmă, acuma aţi trecut dumneavoastră un pic înaintea noastră, dar… şi pentru asta vă felicităm cu o gelozie frumoasă, nu o gelozie rea. Aş vrea şi io să am ce are domnul Georgescu pă mână şi cred că aş face mai mult. Dar oricum dânsul are atâtea mandate, cred că are atâtea mandate, încât a avut timp să şi facă. Îmi doresc şi io să ajung la ceea ce a făcut dânsul. Îl felicit din suflet, fiindcă e prietenul meu, şi îi doresc în continuare mult succes. La mulţi ani!”, a fost discursul ţinut de primarul municipiului Câmpulung. Un discurs ce a atras nu numai atenţia publicului, dar şi hohote de râs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.