VIDEO! Dorel de Câmpulung rămâne tot … Dorel! Bradul „rearanjat” cu buldoexcavatorul!

Câmpulungul anului 2017, luna decembrie – Duminică dimineaţa, când toată suflarea se odihnea gândindu-se cum poate să-şi petreacă mai bine sărbătorile de iarnă, bradul din Piaţa Primăriei Câmpulung a fost luat de vânt.

Astfel că, încă de la primele ore ale dimineţii de luni s-a intervenit la rearanjarea acestuia… cu un buldoexcavator, cât de estetic a fost posibil. De parcă sărmanul mare brad nu ar fi fost destul de chinuit, cu crengi rupte şi decoraţiunile de sărbătoare pur şi simplu azvârlite-n el.

Dar totuşi, se poate spune că există brad de Crăciun în centrul Câmpulungului. De fapt un punct de atracţie al întregului decor magic de sărbătoare. Numai dacă privim  numeroasele sfere „aruncate” între stâlpii din centrul municipiului şi copacii ale căror trunchiuri au fost înfăşurate în instalaţii luminoase ni se creează în faţa ochilor o reală feerie de cabluri aeriene.

Căci, după o scurtă plimbare prin zona Centrală a Câmpulungului, ce e drept pe timp de zi, am putut constata că totuşi s-a făcut ceva.

Că municipiul pare cuprins de Spiritul sărbătorilor de iarnă nu prin modul în care a fost decorat, ci prin valoarea facturilor pentru achiziţionarea instalaţiilor şi montarea lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.