Video de comă ce ar putea fi folosit de primărie pentru promovarea turismului local! „Decât trenul mai bună e… căruţa!” sau Trenul -„Sardeluţe marca PSD!”

 Tren plecat la ora 09.30 din Bucureşti a ajuns în Gara Câmpulung la ora 18.00!

După ce ieri, marţi, 27 iunie a.c., anunţam că un tren a rămas în câmp la Lăzăreşti, iar mulţi dintre călători au ales să plece pe jos ori să aştepte răbdători să se-ntâmple vreo minune, aseară am putut afla că în cele din urmă trenul de pasageri plecat la 09.30 din gara Bucureşti a ajuns după 8 (opt) ore în gara Câmpulung.

„8 ore atât a durat drumul de la Bucureşti până la Câmpulung cu trenul. Am plecat la ora 9.00 şi jumătate şi am ajuns în gara din Câmpulung la18.00! Nici nu au mai vrut să ne ducă până la Parcul Kretulescu pentru faptul că acolo nu avea unde să întoarcă locomotiva care  ne-a adus.

Mai aveam 12 km până la Câmpulung când s-a oprit trenul şi am aşteptat 3 ore şi 40 de minute  pe un câmp la Lăzăreşti – Schitul Goleşti. După care a venit să ne ia şi ne-au dus până la Stâlpeni, unde au schimbat locomotiva din faţa vagonului nostru şi ne-au adus, într-un final, la Câmpulung.”, ne-a povestit unul dintre călători.

Un alt călător a avut amabilitatea de a ne pune la dispoziţie câteva secvenţe din care partea audio este cea mai importantă. De unde şi concluzia amară că: Ce atâtea milioane de lei aruncate pe promovarea Câmpulungului! Ce atâtea proiecte şi programe, cheltuieli total ineficiente! Ce atâţia bani cheltuiţi pe promovare, când n-ar fi nevoie decât de instituţiile şi companiile statului, plătite tot din banul public, ce ştiu foarte bine să facă imagine. Precum CFR Călători, companie deţinută de statul român, a ştiut să-şi bată joc de zeci de oameni şi să-i ţină ore întregi în câmp fără a lua măsuri urgente pentru rezolvarea problemei. Însă, aşa cum unii au început deja s-o spună de mult timp „Trăim în România, dar şi mai rău la … Câmpulung! ”.

Şi această sesizare nu este singura primită de ziarul nostru cu privire la modul în care CFR Călători îşi bate joc de zecile de călători de pe ruta Câmpulung – Bucureşti şi retur.

Una dintre multe alte sesizări primite la redacţie referindu-se şi la înghesuiala din tren. Atunci când nu rămâne în pană. „La ora 16.00 în Gara de Nord nu se mai dădeau bilete pentru trenul de Câmpulung. Din cauza gratuităţilor este imposibil să mai iei trenul. Iar cei ce totuşi au şansa să prindă un bilet stau în picioare, pentru că CFR nu vrea să suplimenteze locurile. Am ajuns nişte sardeluţe marca PSD.”, este ceea ce ne-a scris cu câteva zile în urmă o cititoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.