VIDEO! CEZ a revendicat stâlpul ce a fost scos din mijlocul drumului şi care devenise obiectiv turistic pentru Câmpulung!

Vineri, 06 octombrie 2017, la cererea expresă a primăriei Câmpulung, o firmă privată a grăbit lucrurile şi a scos celebrul stâlp din mijlocul unei străzi nou asfaltate. Stâlp devenit, peste noapte, obiectiv turist pentru mulţi doritori de inedit, a fost lăsat lângă o troiţă, posibil pentru a li se ierta păcatele celor cu ingenioasa ideea de a asfalta strada Gruiului, din Câmpulung, lăsând pe mijloc … stâlpul.

Numai că, aşa cum nimic nu mai este normal în România şi, mai rău, la Câmpulung, stâlpul nu a fost mutat, ci a fost înlocuit cu unul relativ nou. Adică, s-a pus un alt stâlp pe marginea drumului, iar cel existent în mijlocul carosabilului a fost scos şi abandonat, pe moment, lângă o troiţă. Firma CEZ Distribuţie Oltenia fiind cea care a contribuit la operaţiune doar cu supervizarea şi documentaţia, însă cu plata facturii a ceea ce a reprezentat scoaterea stâlpului şi montarea altuia a contribuit municipiul Câmpulung. În timp ce stâlpul cu bucluc a rămas în aşteptare pentru a fi ridicat de CEZ şi „plantat” în altă parte.

Interesant este de ce nu s-a făcut mutarea efectivă a stâlpului şi a fost nevoie de montarea altuia?

Posibil din considerentul că stâlpul cu pricina ar putea fi donat către municipalitate de către CEZ Distribuţie Oltenia, pentru a fi pus ori lângă totem-ul de la intrarea în Câmpulung ori în Piaţa Primăriei, ca şi monument al … prostiei, dar şi ca simbol al cum se cheltuieşte banul public pe lucrări de mântuială!

Şi asta în condiţiile în care vechiul amplasament al stâlpului, dar şi „mutarea” acestuia au reprezentat principalul subiect, când de fapt realitatea constă în scurgerea unor sume considerabile de la bugetul local pentru nişte inepţii care ar fi trebuit să fie facturate lui … „Dorel de Câmpulung”! Mai ales că suma care se vehiculează a se fi cheltuit se ridică la 55 mii lei, adică undeva la 12 mii euro. Şi pentru ce???

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.