Muscelenii au simţul umorului, deşi situaţia e de plâns!

„Ministru Sănătății, doamna Pintea, a declarat că nu e normal ca un medic cu 5 operații, să fie plătit cu același salariu cu cel care face 30 de operații.

O să trec la 100 de m de vre’un spital , de frică să nu mă prindă paznicul, să mă bage în spital cu forța și să facă vreun doctor, cu puţine operații, norma cu mine.

Ai şanse să te duci pentru o răceală și să ieși operat pe creier, că eşti împotriva PSD.

Vai mama noastră ce conducători avem!

Dar stai, dacă-i vine ideea unui ministru ca si pompierii să fie plătiți la „performanță” , ceva de genul, cine stinge mai multe case, primește salariu mai mare, sau jandarmii să fie plătiți tot la „performanță”, cu cât bați mai mulți, primești bani mai mulți, ceva de genul: colegul după ce-l bați tu, mi-l dai și mie că am rate la bancă.”, este concluzia trasă de un muscelean după ce ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a anunţat că doreşte să elaboreze un regulament prin care angajaţii din spitale să fie plătiţi în funcţie de performanţă.

Sperăm ca ideile expuse de muscelean, în mod ironic, să nu fie luate de bune de către actualii guvernanţi. Căci, din câte se întâmplă, nu mai miră pe nimeni măsurile ce ar putea să fie luate numai pentru a se găsi soluţii pentru a nu se ajunge în situaţia în care instituţiile statului să nu mai aibă bani nici de salarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.