Un tânăr muscelean trăieşte cu intensitate iubirea pentru fotbal, dar nu pentru orice joc de fotbal, ci cel în care în teren este echipa sa de suflet „Dinamo”. Tânărul, Bogdan Floroiu, din comuna Poienarii de Muscel este un fan înrăit al echipei alb-roşu şi, din această cauză, nu pierde nici un meci ce se joacă sub culorile  pasiunii sale.

Şi aui, de 1 Mai, se află în tribunele Arenei Naţionale pentru a urmări partida Dinamo – Steaua, de fapt şi cel mai important derby din ultimii ani, pentru că se joacă pentru titlu.

„Şi astăzi, păşesc cu paşi repezi, acolo unde-i alb-roşu şi frumos. Acolo unde cântecul, speranța şi bucuria nu țin cont de rezultate, pentru că nu e un hobby, ci o pasiune care îți intră în sânge şi îți defineşte starea de spirit. Euforia, într-o atmosferă unică în lume! Sute de kilometri pentru 90 de minute de pasiune. Ca şi când ai iubi pentru prima dată, dar cu adevărat, o întrepătrundere emoţională într-un ritm doar de noi ştiut. Cei care simțim! Este unic când eşti în mijlocul mulţimii care iubeşte şi simte cântecul! „Piele de găină” şi tremurat de emoții! Rezultatul nu contează atunci când simți cântecul, căci de-a lungul vieții poți iubi de mai multe ori, poate persoane diferite, dar numai o singură iubire va rămâne cu adevărat unică şi pentru totdeauna: Dinamo!

P.S. Mulțumesc soției Petruta Floroiu pentru înțelegere!”, este ceea ce a scris musceleanul în mediul virtual în aşteptarea flurierului de început al partidei în care joacă echipa sa – Dimano!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.