Miercuri, 2 octombrie 2019, scandal în primăria Câmpulung între un om de afaceri şi primarul Liviu Ţâroiu.

În decursul ultimelor luni, omul de afaceri Gabriel Marcu, directorul firmei Mădălina SRL, a făcut mai multe adrese către primăria municipiului Câmpulung prin care aducea la cunoştinţa autorităţilor publice mai multe nereguli legate de vecinul său Victor Bînă, administratorul firmei Rovied SRL. Cum nu a primit nici un răspuns şi nici nu s-au luat nici un fel de măsuri legale, Gabriel Marcu s-a dus, miercuri, la primar pentru a-l întreba de ce nu primeşte nici un răspuns la maldărul de sesizări. Existând suspiciunea că primarul Liviu Ţâroiu îl protejează pe colegul său de partid, fost consilier local PSD, omul de afaceri Victor Bînă, deşi acesta a făcut numeroase nereguli. Una dintre ele fiind construirea fără autorizaţie, ba mai mult în zonă protejată.

Simpla audienţă la primar a degenerat într-un circ întreg, omul de afaceri acuzându-l pe primarul Liviu Ţâroiu că este băut, fapt pentru care a solicitat sprijinul Poliţiei.

Primarul a recunoscut că miroase a ţuică, pentru că „a tras o sticlă pentru nişte muncitori”, dar că nu este „în nici un caz beat”, fapt demonstrat de edil cu un aparat etilotest.

Cert este, că Victor Bînă îi face tot felul de şicane lui Gabriel Marcu, certurile dintre cei doi ajungând, sub formă de sesizări şi reclamaţii, nu numai pe masa primarului, dar şi-n instanţă şi pe masa procurorilor.

Buna vecinătate este doar poveste în cazul omului de afaceri Victor Bînă, care în opinia lui Gabriel Marcu „încalcă şi cele mai elementare reguli ale bunului simţ dincolo de normele legale”.

„Nu mai ştiu cui să mă adresez, pentru a se lua măsurile legale. Am făcut adrese la primărie pentru a solicita montarea unei oglinzi rutiere la ieşirea din parcarea magazinului meu, pentru evitarea unor accidente. Deoarece strada şi trotuarul sunt mereu blocate de maşinile sale sau de cele care vin la magazinul lui. Bînă refuză să folosească curtea societăţii sale ca parcare, folosind domeniul public. Am sesizat primăria cu privire la aceste aspecte şi la lipsa unor autorizaţii de construire şi nu s-a luat nici o măsură. Mai mult, nu am primit din partea primăriei nici măcar un răspuns. De aceea am fost la domnul primar, însă mirosea a ţuică şi s-a scuzat că a tras o sticlă pentru nişte muncitori. Ştiu că este greu de demonstrat, însă nu este ceva normal să-i sufli omului în nas un damf de ţuică, la primele ore ale dimineţii. Am ajuns la capătul răbdării în situaţia în care vezi cum sunt protejaţi toţi cei care încalcă legea şi nu poţi face nimic pentru a îndrepta lucrurile.”, a precizat Gabriel Marcu.

În replică, primarul Liviu Ţâroiu ne-a dat o declaraţie în care pune totul în seama divergenţelor dintre cei doi oameni de afaceri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.