Un nou articol cu titlul – Primarul Liviu Ţâroiu îi „mulţumeşte” public prefectului Emilian Soare

În contextul schimbării ce a avut loc, ieri, la vârful Spitalului Municipal Câmpulung, prin înlocuirea managerului ec. Nicolaie Alexe cu medicul Andrei Aron, pentru perioada Stării de Urgenţă, primarul municipiului Liviu Ţâroiu a transmis un comunicat de presă în care îl acuză pe reprezentantul Guvernului în teritoriu de lipsă de comunicare.

Un punct de vedere oficial din care reiese că prefectul judeţului Argeş Emanuel Soare, prezent ieri la Câmpulung pentru a-l pune pe funcţie pe noul manager interimar, nu a avut nici plăcerea, nici amabilitatea, de a anunţa Primăria Municipiului Câmpulung de schimbarea managementului la Spitalul Municipal. În situaţia în care Primăria este cea care susţine financiar unitatea de sănătate publică şi care, până în prezent pe fondul crizei epidemiologice, a alocat de la bugetul local suma de circa un milion de lei, sumă necesară pentru achiziţionarea aparatului de testare a bolii COVID-19, dar şi a altor echipamente şi materiale necesare. De subliniat fiind că la suma pentru achiziţionarea Aparatului de testare Real Time PCR a contribuit şi compania HOLCIM cu 55 mii euro.

Mulţumim” domnule prefect pentru ajutorul acordat Spitalului Municipal Câmpulung prin numirea unei noi conduceri „militare” ce va rezolva problemele pe perioada stării de urgenţă! Încă o dată aţi demonstrat „buna comunicare” pe care o aveţi cu administraţia locală Câmpulung în a lua decizii care îi privesc direct pe musceleni fără consultarea administraţiei locale.

Avem „încredere” în experienţa managerului „militar al armatei dumneavoastră” că în această perioadă a stării de urgenţă va continua ce-am început noi, respectiv achiziţia de echipamente şi medicamente printre care şi laboratorul de testare PCR solicitat de spital şi achiziţionat cu sprijinul Municipiului Câmpulung şi al societăţii Holcim România. Până în acest moment noua conducere a spitalului respectă linia trasată de dumneavoastră în comunicarea cu administraţia locală, adică fără comunicare.

Vreau să mulţumesc conducerii spitalului, cadrelor medicale şi auxiliare care, cu micile probleme de debut apărute (pentru că nu s-a respectat programul stabilit de intrare în acţiune a spitalelor – Spitalul Municipal Câmpulung fiind programat în etapa a doua), s-au mobilizat şi au făcut totul pentru tratarea acestei pandemii fără victime cauzate de COVID-19.

Le urez succes în continuare şi multă sănătate lor şi familiilor lor!

Primar,

Ioan Liviu ŢÂROIU”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.