Arbitri care au ameninţat că pleacă în mijlocul competiţiei!

Primarul Liviu Ţâroiu a „convocat” oamenii de afaceri!

Poliţia Locală a fost folosită pe post de colector!

La Câmpulung, primăria de sub directa comandă a primarului Liviu Ţâroiu a devenit precum „mafia” ce se ocupă de colectarea de sponsorizări. Culmea, cu sprijinul Poliţiei Locale.

Povestea e simplă:

Primăria municipiului Câmpulung a fost pusă în faţa faptului împlinit de a face minuni, în numai câteva zile, prin a strânge bani de la oameni de afaceri locali, ce e drept prin contracte de sponsorizare, pentru a se putea plăti arbitrii prezenţi la Cupa României de Juniori 2018 – campionat de box ce se desfăşoară la Câmpulung în această săptămână.

Mai pe larg este vorba de Campionatul Naţional Junioare şi Campionatul Naţional Tineret, parte din Campionatele Naţionale Feminin, dacă este să ne luăm după programul competiţiilor de pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Box.

Un campionat ce se desfăşoară în perioada 23 aprilie 2018 – 28 aprilie 2018 la Câmpulung.

Organizatorii, au prins campionatele în schemă, însă nu şi toate cheltuielile, fapt ce a dus la implicarea primăriei pentru a se da nişte bani chiar în timpul desfăşurării campionatelor.

Aşa s-a ajuns ca aleşii locali câmpulungeni să fie convocaţi la o şedinţă de îndată pentru a aproba rectificarea bugetului local al municipiului Câmpulung pe anul în curs cu suma de 9700 lei, provenită din sponsorizări necesare plăţii arbitrilor prezenţi la competiţia pugilistică.

„La începutul lunii aprilie, am avut o solicitare din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, şi din partea Clubului Sportiv Muscel, pentru susţinerea unor cheltuieli în organizarea Campionatului Naţional de Juniori la Câmpulung Muscel. Este vorba de baremul pentru arbitraj şi transportul arbitrilor. Noi nu am ştiut că ei sunt într-o problemă de blocaj financiar. De aceea am convocat nişte agenţi economici mai puternici din Câmpulung pentru a sponsoriza acest eveniment.”, a menţionat primarul municipiului Liviu Ţâroiu, în cadrul şedinţei.

Foarte interesant fiind modul de abordare a problemei de către primarul municipiului, care a şi recunoscut că a „convocat” oamenii de afaceri, dar şi că a trimis, cu dispoziţie, Poliţia Locală să ducă contractele de sponsorizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.