Surpriză, astăzi, 28 decembrie a.c., înainte de ultima ședință a Consiliului Local al Municipiului Câmpulung pe anul 2021, ședință care a avut loc în amfiteatrul Colegiului Național ”Dinicu Golescu”.

Primarul Elena Lăsconi și viceprimarul Nicolae Zaharia au fost gazdele unei ceremonii de final de an, în cadrul căreia au fost acordate medalii de aur – Câmpulung 500, Capitala Scrisului Românesc, tuturor celor care au promovat Câmpulungul, dar și celor ce au colaborat cu Primăria Municipiului.

Ceremonia a început cu decernarea titlului de Cetățean de Onoare doamnei Murphy Kathleen, Directorul Spiritual al Școlii Gimnaziale ”Sfântul Iacob” din Câmpulung.

Emoționantul moment a fost urmat de un colind interpretat de un grup de teologi câmpulungeni, condus de Liviu Cioacă.

Surpriza anunțată la începutul ceremoniei și știută doar de primarul Elena Lăsconi a fost una neașteptată de majoritatea celor aflați în sală. Pentru prima dată, primarii Câmpulungului din perioada 1992 – 2015 au stat alături pe scenă promițând că se vor face echipă alături de actualul primar pentru binele Câmpulungului. Singurul care a lipsit a fost Liviu Țâroiu (2016 – 2020), a cărui neprezență a fost scuzată de fostul viceprimar Mărgărin Blidaru.

”Și cum mie îmi plac surprizele, am avut un premiu surpriză. I-am invitat alături de mine, pe bune, pe toți foștii primari ai Câmpulungului ca să ofer acest premiu. Știu că e o premieră, cred, în România, dar ce vreau să vă spun, să vă trezesc, asta e normalitatea. EI SUNT PREMIUL SPECIAL. Toți vă reprezintă, fără dubiu, pe toți.

Singurul primar ales de voi care nu a răspuns invitației e Liviu Țâroiu. Au spus DA invitației: Călin Andrei, Gheorghe Oancea, Sorin Buta, George Bălan. Domnilor, vă mulțumesc!

Doar ÎMPREUNĂ și doar respectându-i pe cei care ne reprezintă, pe care i-am ales putem merge înainte. Eu vreau mai mult de atât. Îmi doresc să lucrez cu acești primari, pe care îi respect, pentru binele Câmpulungului.

Orgoliile sunt pentru proști. Credeți-mă! Ce vreți voi? Un trai mai bun, un oraș mai frumos? Ăsta e un lucru mare. Lucrurile mari se fac în echipă. Cum aș putea să ignor zeci de ani de administrație pe care îi au acești primari? Aș putea să o fac, dacă scopul meu e pur politic. Dar eu sunt primarul Câmpulungului. Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca orașul nostru să fie wow! Îmi doresc să fim uniți, să ne fie bine și să devenim cetățenii de aur ai României. Încă o dată, vă mulțumesc domnilor! Vă mulțumesc, vouă, dragi câmpulungeni, că înțelegeți normalitatea!”, a declarat primarul Elena Lăsconi.

Sursa foto – Facebook /Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.