Superevenimentul de Zilele Municipiului Câmpulung a fost anulat! Deși s-a adus scena la Stadion, au fost probleme cu procedura de achiziție a serviciilor de organizare!

Nu este nici o glumă că, după ce a fost anunțat programul oficial al Zilelor Municipiului Câmpulung, evenimentul anului a fost amânat. Chiar dacă pe Stadion începuseră pregătirile și se adusese și scena, deși procedura de achiziție nu era finalizată.

Motivul oficial pentru care sărbătoarea dedicată tuturor câmpulungenilor nu va mai avea loc, în perioada 23 – 25 iulie a.c., a fost transmis de Primăria Municipiului Câmpulung printr-un comunicat sec, extrem de tehnic, neasumat prin semnătură de nici un reprezentant al autorității publice locale.

„PRIMĂRIA CÂMPULUNG ANUNȚĂ:

Ca urmare a neîndeplinirii condițiilor impuse prin procedura de  achiziție publică, cu procedură proprie internă, evenimentul  Concert 500 – Zilele municipiului Câmpulung din cadrul proiectului  Câmpulung 2021, Capitala Scrisului Românesc se anulează urmând a fi reprogramat.

În cadrul procedurii de achiziție au participat două firme ale căror oferte nu au fost conforme raportat la cerințele solicitate prin  caietul de sarcini și fișa de date. Din acest motiv procedura a fost  anulată în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

În aceste condiții, Primăria municipiului Câmpulung urmează să  reprogrameze organizarea evenimentului în perioada în care  sărbătorim Zilele Argeșului și Muscelului, dacă condițiile  epidemiologice vor permite desfășurarea acestora cu public”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.