Veşti bune la început de an 2018: strategia elaborată de Grupul de Acţiune Locală  Câmpulung Muscel a fost aprobată şi va fi finanţată.

Din cele 31 de strategii admise pentru finanţare, de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pe secţiunea regiunilor „mai puțin dezvoltate”, strategia elaborată de GAL Câmpulung Muscel se regăseşte pe locul 23 cu un punctaj de 8,39.

Cu alte cuvinte, strategia a fost aprobată şi va primi finanţare pentru a fi demarate proiectele propuse.

GAL Câmpulung Muscel a fost constituit în cursul anului trecut ca şi parteneriat public – privat.

De amintit fiind că în luna noiembrie 2017, a avut loc prima dezbatere publică pe tema strategiei elaborate de GAL Câmpulung Muscel.

La respectiva întâlnire au participat un număr de 65 câmpulungeni, interesaţi de problemele existente în cele trei zone ce se doresc prinse în Strategia de Dezvoltare Locală a municipiului, respectiv ZUM Cazărmilor, ZUM Pescăreasa şi ZUM Grui.

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală (GAL) Câmpulung Muscel este formată din: Municipiul Câmpulung, Serviciul Public de Asistenţă Socială Câmpulung, Direcţia de Sănătate Publică Argeş, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, S.C. Piatra Craiului SRL, S.C. Capra Neagră SRL, S.C. Parga Sat SRL, Asociaţia Mişcarea Musceleană, Asociaţia „Muzeul Automobilului”, Asociaţia „Salvaţi Câmpulungul şi Muscelul”, Ion Iliescu şi Georgian Băgneanu.

AICI! STRATEGIA GAL CÂMPULUNG!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.