În urma anunţului dat în data de 07.10.2016, de abia în data de 15 februarie 2017 s-a reuşit finalizarea achiziţiei publice a unui Computer Tomograf pentru Spitalul municipal Câmpulung.

Mai exact este vorba de achiziţionarea unui Computer Tomograf multislice cu minim 16 secţiuni achiziţionate şi minim 32 secţiuni recon, pentru suma de 929000.00 lei fără TVA, de la firma SIEMENS HEALTHCARE SRL. Preţul atribuirii contractului de achiziţie fiind stabilit pe criteriul „cel mai mic preţ”.

Astfel că, la ora actuală, pentru a  putea fi pus în funcţiune, se aşteaptă obţinerea avizelor.

Firma câştigătoare fiind cea care trebuie să se ocupe şi de amenajarea spaţiului în care urmează să fie instalat echipamentul şi întocmirea dosarului privind obţinerea autorizaţiilor CNCAN şi avizului DSP, conform caietului de sarcini.

Cu alte cuvinte, se poate spune că Spitalul municipal Câmpulung beneficiază deja de un Computer Tomograf ce va fi funcţional, posibil, în doar câteva săptămâni.

2 COMENTARII

  1. Parţial, banii au fost alocaţi, încă din anul 2015 în lista investiţiilor de la bugetul local al municipiului Câmpulung. Adică banii contribuabililor! Restul sumei nu apare ca provenineţă în lista bugetară a investiţiilor pe 2016 din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung, aşa cum se poate vedea şi în foto alăturat. Cine a ajutat? Da, este de lăudat în condiţiile în care se aşteaptă achiziţionarea acestui Computer Tomograf de acum doi ani. Rămâne de văzut dacă după ce va fi funcţional va fi şi la dispoziţia muscelenilor pacienţi!! Şi totuşi, considerăm că nu este nevoie să se facă statui celor ce au contribuit la cumpărarea acestuia. Şi ar trebui să fie menţionaţi aici toţi câmpulungenii ce îşi achită taxele şi impozitele locale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.