Având în vedere situaţia actuală cu privire la noul coronavirus SARS-COV2, Spitalul Municipal Câmpulung solicită, prin prezenta, sprijinul persoanelor fizice şi juridice interesate să ajute unitatea sanitară prin donaţii sau sponsorizări pentru dotarea cu echipamente de protecţie (măşti FFP2/FFP3, mănuşi, viziere, combinezoane, halate chirurgicale, etc.), echipamente medicale, consumabile necesare în vederea desfăşurării în condiţii optime şi de maximă siguranţă a activităţii medicale.

Vă precizăm că sponsorizarea se poate efectua fie prin livrarea bunurilor/echipamentelor, fie prin virarea de sume de bani ce vor fi destinate achiziţionării acestora în contul de mai jos.

Date de contact: tel. 0248510100 int. 177/200, fax 0248511860

Persoană de contact – ec. Alexe Nicolaie

Beneficiar – Spitalul Municipal Câmpulung

Cod fiscal: 4756466

COD IBAN: RO93TREZ0475006XXX002842, în lei deschis la Trezoreria Municipiului Câmpulung

Manager Ec. Alexe Nicolaie

4 COMENTARII

  1. Daca ar fi spitalul si angajatii vostrii pe cat de frumoase faceti comentariile acestui zis “SPITAL” oamenii din Campulung nu si-ar mai face griji pentru vietile lor si a celor dragi! De ce sa faceti spitalul asta nu protectii si aparaturi??? Voi aveti poze in spital cu camerele spitalelor din strainatare pentru ca nu sunteti in stare sa aveti un spital ca in POZE! Unele angajate ale spitalului sunt insuportabile si recalcitrante si mai sunt bagate si la terapie intensiva! Sa omoare mai repede pacientii! Nu se ocupa de pacienti ! Ii lasa sa tipe dar nu se uita la ei!! RUSINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.