Potrivit ultimelor rezultate parţiale, ale alegerilor parlamentare din data de 6 Decembrie 2020, PSD Argeş a reuşit să obţină un scor electoral de peste 43%.

Fiind de amintit că judeţul Argeş are va avea un număr de 13 parlamentari, respectiv: 9 deputaţi şi 4 senatori.

„PSD rămâne cel mai important partid al țării, în pofida eforturilor susținute de demonizare a sa, a tentativelor de distrugere ori de aruncare în derizoriu și în ciuda atacurilor repetate și a propagandei anticonstituționale făcute de către Iohannis.

PSD este fără dubiu câștigătorul alegerilor parlamentare! Românii au fost au mai multă încredere în PSD decât în oricare alt partid și astfel au dat un veritabil semnal pentru schimbare.

Este o severă sancționare, inclusiv prin participarea redusă la vot, a aroganței și abuzurilor prezidențiale, a incompetenței și a imposturii Guvernului Orban.

Faptul că premierul Orban și-a depus mandatul după aceste alegeri dovedește o dată în plus iresponsabilitatea de care dau au dat și dau dovadă liberalii, deoarece nu mai era mult până la constituirea noului Parlament și formarea unui nou Guvern!

Pe de altă parte, rezultatul bun obținut de PSD este și o confirmare a faptului că românii au încredere în procesul de modernizare a partidului, că au apreciat schimbările făcute, deschiderea către societatea civilă, atragerea profesioniștilor autentici. Vă mulțumim!”, este mesajul transmis de PSD Argeş.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.