Senatorul Marin se numără printre cei ce au respins pe faţă moţiunea „România sub orânduirea PSD, ruşinea Europei la infrastructura de transport”

Senatul a respins moţiunea simplă a PNL şi USR, intitulată „România sub orânduirea PSD, ruşinea Europei la infrastructura de transport”.

Moţiunea prin care se cerea demisia ministrului Transporturilor, Lucian Şova, a fost respinsă de senatori, prin vot secret cu bile, cu 40 de voturi „pentru”, 8 „abţineri” şi 64 de voturi „împotrivă”.

Concluzia liberalilor fiind aceea că „Majoritatea PSD-ALDE a apreciat că infrastructura României este de … lăudat”.

Printre cei care au şi luat cuvântul în apărarea ministrului Transporturilor se numără şi senatorul „de Muscel” Gheorghe Marin, care a susţinut în plenul şedinţei că Lucian Şova îşi îndeplineşte programul de guvernare.

„În ultima perioadă opoziţia ne-a obişnuit să facă moţiuni gratuite. Eu cred că românii s-au săturat să audă din gura PNL şi USR despre prăpădul din România. Nu trebuie să ne aşteptăm la altceva, pentru că orice ar face cabinetul PSD – ALDE pentru ei nu este bine pentru că nu este guvernul lor. Ministrul Transporturilor îşi îndeplineşte menirea, pune în practică programul de guvernare.”, a fost declaraţia senatorului PSD Marin Gheorghe, din timpul dezbaterilor moţiunii simple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.