Astăzi, 09 mai a.c., a fost inaugurată noua Secție de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung, secție reabilitată și dotată la standard european cu sprijinul Asociației La Primul Bebe.

Cu alte cuvinte, se poate spune că începând de astăzi copiii din zona Muscel pot beneficia de tratament spitalicesc în condiții normale, decente, pe scurt: așa cum ar fi trebuit să fie dintotdeauna.

Ne-am obișnuit ca-n jurul nostru să vedem dezastru, ne-am obișnuit să fim tratați ca în lumea a treia pe motive precum ”lipsa fondurilor”, real fiind doar dezinteresul celor cu putere de decizie care au lăsat ca totul să se năruie încetul cu încetul.

Astăzi s-a putut vedea că dacă se dorește și există implicare totul e posibil.

Felicitări tuturor celor ce au contribuit la a da culoare unui proiect de care depind viețile copiilor zonei Muscelului.

”Tocmai astăzi, când mai avem doar 2 zile din campania umanitară #InMemoriamNati, am finalizat lucrările secției de pediatrie de la Câmpulung, pentru care am strâns fonduri în campania #StopUmilință.

Într-un salon o mamă ține mânuța cu perfuzie a fetiței ei de doi anișori. Aflăm că este din grupul nostru și ne emoționăm tare când ne mulțumește.

Într-un altul o altă mamă își veghează băiețelul adormit.

Doar că de data aceasta o fac într-o secție caldă, veselă, optimistă, renovată, respectuoasă față de mame, față de micii pacienți, față de medicii care lucrează aici.

Chiar acum așteptăm cu inima bătând întreaga echipă LaPrimulBebe să sosească de la București și din țară, ca să vadă și să simtă rezulatele muncii lor imense, ce se află în spatele fiecărui proiect umanitar.

Până vin ele filmăm și fotografiem întreaga secție pentru voi toți părinții comunității noastre, aceia care alegeți să nu treceți nepăsători pe lângă suferința copiilor și a mamelor din România și vă implicați în fiecare campanie.

De abia așteptăm să vi le arătăm, peste câteva zile.

Până atunci licitați în ultimele 2 zile ale campaniei umanitare #InMemoriamNati. Ultima șansă să faceți bine în acestă campanie.

Știm că vremurile sunt grele, incerte, trăim cu frici multe. Dar mai știm că fiecare like, comentariu, licitație, donație cât de mică crește enorm șansele mamelor să nu mai plece cu brațele goale din spital.”, a precizat Atena Boca reprezentanta Asociației La Primul Bebe.

”Secția de Pediatrie de la Spitalul Municipal e reabilitată și dotată la nivel european.

Mulțumim La Primul Bebe, tuturor mămicilor din România care au donat și au crezut în acest proiect! Voi sunteți minunea noastră și vreau să vă transmit din partea tuturor câmpulungenilor aprecierea și iubirea noastră! Mulțumesc, Atena Boca și Oana Popescu sufletul acestui proiect!

A fost cea mai emoționantă inaugurare la care am participat. Am plâns de bucurie și sper să transformăm tot spitalul așa cum s-a întâmplat cu secția de Pediatrie.

Copiii merită tot ce e mai bun! Peste 25 de mii de copii trec anual pragul secției de Pediatrie.

La Primul Bebe a investit 354 de mii de euro pentru modernizarea secției.

Noi am suplimentat cu peste 60 de mii de lei pentru a amenaja restul spațiilor care nu erau prinse în proiectul inițial (cantina, bucătăria și cabinetele medicilor).

Secția de Pediatrie nu a fost niciodată reabilitată în ultimii 40 de ani, doar s-au făcut mici reparații.

Încă o dată mii de mulțumiri și să vă dea Dumnezeu înmiit înapoi!”, a declarat primarul Elena Lăsconi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.