Secretarul Ghinea s-a pensionat! Cine îi vânează postul?

Începând cu data de 1 iunie 2018, secretarul municipiului Câmpulung, Nicolae Ghinea, s-a pensionat. Locul său, rămas vacant este acum ţinta mai multor persoane ce şi-ar dori să ocupe una dintre cele mai importante funcţii din cadrul administraţiei publice locale, dar şi un venit lunar de circa 10.260 lei.

Una dintre persoanele ce, în unele cercuri, şi-a arătat intenţia de a concura pentru postul vacant de secretar al municipiului Câmpulung este actualul secretar al comunei Berevoeşti, Ilie Scarlat.

Însă numărul doritorilor este mult mai mare, urmând a se vedea care o să fie favoritul primarului Liviu Ţâroiu pentru ocuparea unui post cheie în primăria Câmpulung.

Joia trecută, la finalul şedinţei ordinare pe luna mai, Nicolae Ghinea a ţinut să le mulţumească tuturor pentru colaborare.

“Ca orice început are şi un sfârşit. A sosit timpul să mă retrag şi să las pe alţii mai tineri care să ducă mai departe flacăra şi entuziasmul de a respecta legea, de a fi corect, de a fi cinstit.”, a precizat Nicolae Ghinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.