A trecut ceva vreme de la alegerile locale 2016, iar persoanele ce sperau să prindă nişte funcţii de conducere pe la instituţiile de stat au cam început să-şi piardă răbdarea şi îi solicită primarului Liviu Ţâroiu să intervină pentru a le da ceea ce vor.

Aşa că, înainte de sărbătorile de iarnă, când tot omul normal se gândeşte cum îşi va petrece Crăciunul şi Revelionul în cât mai multă linişte şi departe de circul politic, la PSD Câmpulung a început lupta pentru posturile de şefi la unele dintre cele mai „profitabile” instituţii din subordinea Consiliului Local.

SPADPP, SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL şi SC Edilul CGA SA, sunt cele trei societăţi pe care unele persoane din cadrul social – democraţilor ar dori să le conducă.

Unul dintre cele mai interesate personaje pentru un post la stat este fostul om de afaceri şi consilier local PSD, Victor Bână, care, deşi gurile chiar de prin partid spun că n-ar avea nici liceul, îşi doreşte cu ardoare să ocupe o funcţie de director.

Cârcotaşii spun că la ultima întâlnire a PSD, Bână şi-a prezentat, pentru a nu se mai ştie câta oară, punctul de vedere, ba a dat şi un ultimatul conducerii partidului cum că dacă nu i se dă funcţia de şef la SPADPP (pentru care sunt necesare studii superioare), atunci se mulţumeşte cu funcţia de şef la „Pieţe”, pentru că acolo e vorba doar de-un „SRL”, unde n-ar fi nevoie nici măcar de „Bac”.

De aici, circul a fost continuat în ultima AGA a SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, unde deşi s-au cerut majorarea tarifelor pentru a se putea face faţă cheltuielilor mari, grupul PSD nu a dorit acest lucru. Gestul fiind considerat de opoziţie drept o posibilă presiune de a fi schimbată conducerea. Lucru s-ar putea întâmpla destul de rapid în condiţiile în care actualul director Ionel Vlădescu şi-a exprimat, în cerc închis, dorinţa de-a demisiona.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.