În spațiul virtual, pentru puțin timp, a circulat un scurt material video în care doi copii dintr-un cartier câmpulungean sunt puși să facă sex anal și oral în timp ce sunt filmați. Copiii, cu vârste de cel mult 12 ani, sunt puși să simuleze scene de filme pentru adulți în timp ce alții copii mai mari îi filmează dându-le și indicații ce să facă.

Filmarea, de-a dreptul revoltătoare, a ajuns și în posesia polițiștilor câmpulungeni, a BCCO și în atenția celor de la Protecția Copilului.

Unul dintre puștii transformați în „ porno staruri” de către „prietenii” mai mari de joacă este un copil provenit dintr-o familie mai mult decât modestă, iar despre celălalt se spune că ar fi nepotul unui cunoscut proxenet.

Mai mult de atât, după ce a apărut materialul video, după ce au fost sesizați oamenii legii, puștiul care juca rolul principal, ca victimă a atrocității, a revenit pe străzile cartierului, fiind văzut de mai multe persoane în timp ce „prietenii” trăgeau de el pentru a-l duce din nou pe „platoul de filmare” – o clădire dezafectată din zona Vișoi.

Ne întrebăm care este rolul Asistenței Sociale, rolul Protecției Copilului în astfel de cazuri, în condițiile în care puștiul pe care-l batjocoresc copiii mai mari este încă o posibilă victimă? Nu mai pomenim, nefiind specialiști, de daunele de ordin psihologic.

Nu putem să trecem cu vederea că totul se întâmplă aproape la vedere, chiar sub ochii noștri și că aproape toată lumea care cunoaște situația copilului doar își vorbește în barbă considerând totul un simplu fapt divers.

Materialul video nu îl putem da, deși l-am primit la redacție, deoarece nu numai că este foarte explicit, însă se folosește și un limbaj ce nu poate să fie reprodus public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.