Locul de joacă de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 9 din cartierul Grui, strada Carpaţi, nr. 91, aflată la parterul Blocului ANL, este un real pericol pentru copii.

După ce o mămică a semnalat situaţia, primarul Liviu Ţâroiu a precizat în conferinţa de presă de la începutul acestei săptămâni că nu a ştiut de starea în care se găseşte locul de joacă, pentru că aparţine grădiniţei, iar directoarea nu i-a adus la cunoştinţă problema şi nici nu a solicitat sprijin de la primărie.

„E al Grădiniţei efectiv. Vineri (n.red. 14 septembrie a.c.) i-am trimis acolo pe cei de la ADP, că am primit şi eu o semnalare de la un cetăţean. Am s-o iau de gât pe doamna directoare, la figurat, nu la propriu, pentru că Dumnezeule e al lor, efectiv este al lor. Putea să fie refăcut în această vară, dar ei în sine nu semnalează.”, a declarat primarul Câmpulungului.

După declaraţiile edilului, directoarea Grădiniţei „Sfântul Nicolae”, Florentina Roşca, care coordonează şi respectiva  a declarat pentru Muscel TV că spaţiul de joacă nu se află în administrarea Grădiniţei Grui, iar zona este periodic vandalizată de nişte tineri şi că, de mai multe ori, a semnalat situaţia către Poliţia Locală, însă nu s-au luat măsuri. În ciuda faptului că Grădiniţa din Cartierul Grui nu are o curte proprie, directoarea mai precizează că nu este ea cea care îşi asumă răspunderea pentru ceea ce se întâmplă acolo.

În timp ce factorii de răspundere poartă un război al declaraţiilor, neasumându-şi vina de nici o parte, copiii ce se joacă în respectivul loc de joacă sunt, în continuare, puşi în pericol.

„Aruncăm pisica de la o autoritate la alta în timp ce copiii noştri tot în iminent pericol rămân. Stimaţilor, haideţi să lăsăm orgoliile şi să ajutăm copiii să poată beneficia de acel parc în condiţii de siguranţă. Frumos ar fi să ieşiţi şi să ne prezentaţi demersurile făcute în acest sens. Copiii v-ar mulţumi cu siguranţă, iar cetăţenii v-ar acorda un vot de încredere.”, a precizat persoana care a şi sesizat prima problema.

1 COMENTARIU

  1. Vandalizate de aceeasi drogati care stau in fata la balada in visoi cu copile de 14 ani, fumand legale si otrava de sobolani ca acum este legala. la 20 ani agata tinere si le drogheaza intre blocuri, pentru ca masinile de politie patruleaza ziua pe strazi si noaptea NICAIERI! Mizerie de politie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.