În urmă cu puţin timp, Rareș Bogdan a anunţat public că nişte „indivizi de cea mai joasă speță” au clonat ilegal  pagina de Facebook a președintelui României Klaus Iohannis. Lliderul grupului europarlamentarilor PNL din PPE anunțând că organele abilitate fac investigații!

„Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de Facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!

Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Preşedinte Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!

Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate.

Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian! Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere! Luptăm ÎMPREUNĂ pentru România normală.”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.