Astăzi, o inimă a încetat să mai bată!

S-a mai înălțat un suflet mare la cer și s-a alăturat îngerilor!

Conducerea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș aduce un cuvios omagiu Omului, Colegului și Profesionistului desăvârșit, asistent medical Ioan Dumitrașcu, care, în respectul vieții și al Jurământului profesional și-a dăruit harul și pasiunea pentru îngrijirea oamenilor, salvării semenilor și promovării sănătății.

Cu vocația și dorința dezvoltării profesionale, Ioan Dumitrașcu, vicepreședinte al organizației profesionale, membru activ al Ordinului Asistenților Medicali Argeș, implicat în toate activitățile filialei, a împărtășit asistenților medicali argeșeni, în timpul unei îndelungate perioade de reprezentare, vasta cunoaștere și prodigioasa experiență profesională.

Cu profund regret, ne luăm bun rămas de la un coleg de excepție, pe care l-am apreciat, respectat și care va rămâne prezent în amintirile noastre!

Drum lin către ceruri, întru veșnică odihnă și veghea lui Dumnezeu!

Suntem alături de familia îndurerată, greu încercată de imensa pierdere suferită și exprimăm sincere condoleanțe!

Rugăciuni pentru Omul care va rămâne întotdeauna în inimile noastre!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Consiliul Județean al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.