RADEF RomâniaFilm are în administrare clădiri pericol public! „Trebuie să se întâmple o nenorocire şi de abia după aceea se iau măsuri!”

Fostul Cinematograf  Balada, din cartierul câmpulungean Vişoi III, a rămas un real pericol pentru locuitorii zonei.

Din zidul clădirii lăsate în paragină cad nu numai bucăţi de tencuială, ci mai nou se desprind cărămizi.

Mai mult de atât, pe acoperişul imobilului, ce încă se află în administrarea RADEF RomâniaFilm, au crescut copaci.

Câmpulungenii ce locuiesc în aproprierea fostului cinematograf spun că nu mai ştiu cui să se adreseze pentru a se lua măsuri şi a se preveni rănirea vreunei persoane sau a vreunui copil.

„La noi aşa se întâmplă, se aşteaptă… trebuie să se întâmple o nenorocire şi de abia după aceea se iau măsuri! Nu ştiu cum s-ar putea cataloga lipsa de interes pentru această clădire din care cad zilnic bucăţi. Le puteţi vedea şi dumneavoastră. Şi ceea ce se vede este numai din ultimele zile, pentru că periodic sunt adunate şi aruncate la tomberon.”, este doar una dintre zecile de păreri ale celor ce locuiesc în blocurile din jurul clădirii ruină.

Nu este pentru prima dată când ziarul nostru scrie despre starea deplorabilă a fostului Cinematograf de cartier şi nici pentru prima oară când arată nemulţumirea câmpulungenilor vizavi de starea clădirii ce pune în iminent pericol vieţile celor ce tranzitează zilnic „gangul de la Balada”, aşa cum este cunoscut local.

Să sperăm că şi cei ce conduc municipiul vor vedea imaginile şi poate astfel îşi vor da seama că trebuie să ia măsuri legale. Portiţe fiind destul de multe, numai bunăvoinţă să existe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.