Azi, marţi, 7 noiembrie 2017, la Mioveni, la chemarea Federaţiei  Sindicale a Automobilul Românesc, s-au adunat mii de oameni din industria constructoare de maşini pentru a-şi exprima o serie de nemulţumiri la adresa actualei guvernări şi la măsurile pe care guvernanţii le-au impus ori au de gând să le impună.

Ore întregi, protestatarii argeşeni au scandat şi afişat mesaje contra Guvernului PSD – ALDE, contra unor importanţi lideri din PSD, dar şi la adresa primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, precum: „Te-ai grăbit cu interviul și ți-ai pregătit sicriul!”, „Vrem anticipate! Plecaţi, dracului, din România!”, „Hoţii!”, „Dragnea, ştim că poţi! Pune-ne primari roboţi! Nu ne fură, nu cer lei! Ei consumă doar ulei!”, „Revoluția fiscală ne lasă cu punga goală!”, „Ceaușescu n-a murit, este Dragnea travestit!”, „Roboţii nu votează!”, „Ciuma Roşie”, sunt doar o parte dintre mesajele pe care sindicaliştii, cărora li s-au alăturat şi alţi argeşeni nemulţumiţi, le-au strigat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul orașului Mioveni.

Conform estimărilor, la mitingul de la Mioveni, au fost prezenţi peste 10 mii de oameni, primarul oraşului Ion Georgescu stând undeva pe o stradă lăturalnică şi ascultând „dedicaţiile” venite din partea masei de oameni strânsă pe fondul nemulţumirilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here