Azi, marţi, 7 noiembrie 2017, la Mioveni, la chemarea Federaţiei  Sindicale a Automobilul Românesc, s-au adunat mii de oameni din industria constructoare de maşini pentru a-şi exprima o serie de nemulţumiri la adresa actualei guvernări şi la măsurile pe care guvernanţii le-au impus ori au de gând să le impună.

Ore întregi, protestatarii argeşeni au scandat şi afişat mesaje contra Guvernului PSD – ALDE, contra unor importanţi lideri din PSD, dar şi la adresa primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, precum: „Te-ai grăbit cu interviul și ți-ai pregătit sicriul!”, „Vrem anticipate! Plecaţi, dracului, din România!”, „Hoţii!”, „Dragnea, ştim că poţi! Pune-ne primari roboţi! Nu ne fură, nu cer lei! Ei consumă doar ulei!”, „Revoluția fiscală ne lasă cu punga goală!”, „Ceaușescu n-a murit, este Dragnea travestit!”, „Roboţii nu votează!”, „Ciuma Roşie”, sunt doar o parte dintre mesajele pe care sindicaliştii, cărora li s-au alăturat şi alţi argeşeni nemulţumiţi, le-au strigat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul orașului Mioveni.

Conform estimărilor, la mitingul de la Mioveni, au fost prezenţi peste 10 mii de oameni, primarul oraşului Ion Georgescu stând undeva pe o stradă lăturalnică şi ascultând „dedicaţiile” venite din partea masei de oameni strânsă pe fondul nemulţumirilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.