Programul sărbătorilor de iarnă la Câmpulung Muscel!

Revelion 2016!

În ajuns de Moş Nicolae, în seara zilei de joi, 5 decembrie a.c., primarul Liviu Ţâroiu a invitat câmpulungenii în Grădina Publică „Merci”, unde este amplasat bradul de Crăciun, pentru a intra împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Totodată, primăria municipiului a prezentat programul integral al evenimentelor dedicate sărbătorii Naşterii Domnului şi al Revelionului 2020.

„În perioada 16 – 20 decembrie Primăria organizează un eveniment prin care se marchează atât venirea lui Moş Crăciun la unităţile şcolare (grădiniţe) şi complexele de servicii pentru copiii cu dizabilităţi din Municipiul Câmpulung, cât şi desfăşurarea unor spectacole şi concerte de datini şi obiceiuri.

Surprizele pregătite în colaborare cu instituţiile din subordine şi partenere:

Luni, 16 decembrie 2019, ora 16.00:

Concert caritabil – „Aducem bucurie”, organizat de Asociaţia START pentru Autism la Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”

Marti, 17 decembrie 2019, ora 12.30:

„Carnavalul fulgilor de nea”, organizat de Clubul Elevilor în locaţia proprie

Miercuri, 18 decembrie 2019, ora 17.00:

„Concert de Crăciun” organizat de Şcoala de Muzică în Sala Mare a Primăriei Câmpulung

Joi, 19 decembrie 2019, ora 19.00:

„Concert de colinde” organizat de Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” împreună cu partenerii: grupul vocal folcloric bărbătesc „DORURI  MUSCELENE” din Mihăeşti – Argeş, condus de Liviu Iana, grupul vocal „HAIDUCII VLĂDICII” condus de preot Graţioan Vlădescu, grupul vocal folcloric  „MIORIŢA” din Poenarii de Muscel – Argeş, condus de  Samoil  Sârboiu., la Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” şi grupul de colindători „COLIND” al Casei de cultură „Tudor Mușatescu” condus de Liviu Cioacă.

Vineri, 20 decembrie 2019, ora 17.00:

„Serbare de Crăciun” organizată de Asociaţia START pentru Autism în Sala Mare a Primăriei Municipiului Câmpulung

De asemenea Radio „ORION” va organiza concursul radiofonic „Telefonul Moşului”, în perioada 16 – 20 decembrie, iar postul de televiziune „Muscel TV” şi postul de radio „Muscel FM” vor organiza emisiunile „Vine! Vine, Moş Crăciun!”, în cadrul cărora copiii ce vor intra în direct cu Moşul vor primi daruri.

La cumpăna dintre ani, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpulung vă aşteaptă în Piaţa Primăriei pentru a trece împreună în noul an ciocnind o cupă de şampanie şi admirând un superb foc de artificii.”, e arată în comunicatul transmis de primăria municipiului Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.