Potrivit unor surse neoficiale, dar destul de multe şi de încredere, fapt relatat şi de alte surse din mass media, o femeie, de 52 ani, dintr-o comună musceleană este pacientul cu numărul zero confirmat cu COVID-19 la Spitalul Municipal din Câmpulung.

Potrivit altor surse, joi, în timp ce se afla la serviciu, femeia ar mai fi acuzat stare de rău.

Totodată femeia s-ar fi prezentat la Spital, vineri, 27 martie, cu dureri abdominale şi vărsături. Cum a fost tratată nu se ştie, dar a plecat înapoi acasă. Nefiind testată, pentru că nu avea istoric de călătorie şi nici contacte cu persoane venite din afara ţării sau cel puţin aşa a declarat.

Sâmbătă, 28 martie, a ajuns din nou la Spital fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase, pentru că prezenta simptome evidente ale infecţiei cu noul coronavirus.

În urma probelor ce i-au fost recoltate, rezultatul ajuns astăzi, luni, 30 martie, a fost pozitiv fapt pentru care a fost transferată la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, cu o maşină special echipată pentru transportul bolnavilor de coronavirus.

Se pare că, atât în Spital, cât şi la societatea unde lucra vor începe anchete epidemiologice, făcute de DSP Argeş, pentru a se stabili cu cine a intrat în contact direct, femeia diagnosticată cu virusul COVID-19, şi pentru ce perioadă de timp.

Vom reveni cu amănunte privind situaţia din Spitalul Municipal Câmpulung, care nu este una prea roz.

Deoarece am primit unele presiuni vizavi de faptul că am dat localitatea de unde este femeia şi unde lucrează, am ales să scoatem din text locaţia şi locul de muncă, deşi toată lumea cunoaşte acest lucru şi din alte ziare. În continuare vom continua să oferim, pe surse (foarte sigure), dacă nu se poate oficiale, date despre ceea ce se întâmplă şi la Câmpulung. Chiar dacă suntem nevoiţi să nu dăm foarte multe amănunte, ci informaţia în mare!

 

6 COMENTARII

  1. De unde mama are Covid 19? Dacă nu a întrat în contact cu nimeni venit din afara și cei care au venit au stat în carantină la Arad. Chiar cred ca se face mare Tam – Tam apropo de acest virus. Mai mult decât sigur e o gripa și acum toți cei care au gripa, gata e Corona virus

      • Inconştienţi în ce privinţă? Că firma susţine că femeia a fost la serviciu doar până în data de 20 martie, iar sursele noastre spun clar că a fost la muncă până joi? Oricum nu are nici o relevanţă până când a fost la muncă, pentru că a fost şi nu trebuie să puneţi toată lumea să ne dea telefoane să ne “roage” (sub forma de presiune) să scoatem numele firmei şi de unde era femeia. De ce anume vă este teamă… find al treilea mesaj pe care îl trimite-ţi către ziar ca ANONIM! De ce vă feriţi să vă daţi identitatea şi să spuneţi ceea ce doriţi! Poate vă ajutăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.