Joi, 29 august a.c., orele 16.00, la primăria Câmpulung este şedinţă de Consiliu Local. Printre puţinele puncte pe care aleşii le al de discutat în vederea aprobării se numără şi proiectul de hotărâre, iniţiat de primarul Liviu Ţâroiu, ce se referă la reorganizarea aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Câmpulung și aprobarea organigramei și a statului de funcţii.

Mai exact, este vorba de un proiect prin care primarul are doreşte să înfiinţeze sau să redenumească noi servicii şi compartimente, dar şi să creeze 22 de noi posturi în  cadrul primăriei municipiului. Posturi despre care se tot vorbeşte de câteva săptămâni ştiindu-se şi cine le va ocupa.

Liberalii câmpulungeni sunt singurii care se opun înfiinţării celor 22 de noi posturi, care ar putea duce la cheltuirea întregului buget local pentru salarii, bonusuri şi prime.

„PRIMARUL ESTE INCONȘTIENT – ÎNFIINȚEAZĂ 22 NOI POSTURI ÎN PRIMĂRIA CÂMPULUNG, DEȘI ACEASTA ESTE APROAPE ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ DIN CAUZA MAJORĂRII FĂRĂ DISCERNĂMÂNT A SALARIILOR

Inconștiența primarului tinde să trimită municipiul Câmpulung în faliment total. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local din luna august, acesta a propus revizuirea organigramei primăriei și implicit reorganizarea unor servicii existente și înființarea unora noi. Acest lucru presupune crearea a nu mai puțin de 22 de noi posturi călduțe în cadrul Primăriei Câmpulung, posturi care bănuim că deja se știe de cine vor fi ocupate. În momentul de față, peste 80% din bugetul municipiului Câmpulung este folosit pentru plata angajaților primăriei. Lucrurile sunt scăpate de sub control și nu au precedent în ultimii 30 de ani. În momentul de față nu mai există bani pentru investiții din bugetul local. Lucrările care se executa în momentul de față se fac din excedentul bugetar al anilor precedenți, excedent preluat din mandatul fostului primar. În momentul în care excedentul se va consuma, bugetul local va fi în colaps acesta având ca singură destinație plata salariilor și utilităților primăriei.

Vom reveni cu un material prin care să explicăm amănunțit cum a fost rostogolit acest excedent bugetar din anul 2015 și până acum și modul în care a fost tocat pe lucrări date la prieteni.

Până atunci, PNL se opune vehement înființării celor 22 de noi posturi din primărie și va face tot posibilul pentru blocarea acestui lucru.”, este punctul de vedere al preşedintelui PNL Câmpulung, consilierul local Bogdan David.

Este de subliniat că în noua organigramă primăria municipiului Câmpulung are un număr total de 147 posturi, dintre care 33 vacante.

AICI! Lista funcţii şi salarii în luna martie 2019!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.