După cum am mai anunţat, Spitalului Municipal Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager persoana fizică, funcţie deţinută acum cu prelungire de mandat de către medicul Grigore Stănescu.

După toate bârfele in municipiu dr. Grigore Stănescu, care mai are timp de-un mandat până la pensie, nu ar pleca din funcţia pe care o deţine de ani buni. Lucru confirmat şi de unul dintre şefii săi de partid, primarul Liviu Ţâroiu, care a precizat neoficial că „altul mai bun nu există!”.

Dr. Grigore Ion Stănescu, primar pediatrie, competenţe în neonatologie, este unul dintre cei mai vechi manageri locali, fiind în funcţie, cumulat, de 14 ani.  Mai exact a ocupat postul de director al Spitalului câmpulungean timp de-un an în perioada 1997 – 1998, pentru ca în anul 2001 să revină la conducerea unităţii până în anul 2006, iar după o perioadă de relaxare ca şef al Secţiei Nou – Născuţi să revină în 2009 la conducere, unde este şi acum. Încă un mandat de manager i-ar aduce 20 de ani la cârma Spitalului Municipal Câmpulung, şi mai mult ca sigur că aşa va fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here