Având în vedere că începând cu data de 15 mai 2020 Starea de Urgenţă va fi înlocuită cu Starea de Alertă, iar măsurile de prevenire şi combatere a virusului COVID-19 vor continua, facem următoarele precizări:

  • se continuă dezinfecţia spaţiilor publice de pe raza municipiului (străzi, parcuri, locuri de joacă) cu substanţe care au rolul de a limita potenţialele riscuri de infecţie cu Coronavirus. Aceste măsuri vor fi puse în aplicare după un program săptămânal bine stabilit, începând cu data de 15.05.2020.
  • începând cu aceeaşi dată se va relua activitatea de dezinfectare a tuturor intrărilor în bloc, lifturilor şi casele scărilor aferente acestora, prin intermediul unei firme autorizate, în vederea protecţiei cetăţenilor. În funcţie de modul de organizare şi administrare a condominiilor preşedinţii/administratorii sau reprezentanţii locatarilor din imobilele supuse dezinfecţiei, au obligaţia de a semna documentul prezentat de firma prestatoare.
  • tot cu data de 15.05.2020 se redeschid parcurile din Municipiul Câmpulung, dar locurile de joacă vor rămâne închise.
  • începând cu data de 18.05.2020 se reia activitatea de transport persoane în regim de maxi-taxi, la 50% din capacitate, după un program ce va fi afişat în staţiile de plecare;
  • rămân în vigoare obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţii închise şi păstrarea distanţei sociale.

Fiţi responsabili! Dacă avem grijă de noi, avem grijă şi de cei din jurul nostru!

 Primar,

Ioan Liviu ŢÂROIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.