Nepotul MS Regelui Mihai I, exPrincipele Nicolae (Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills), a fost astăzi, 15 iunie 2021, la Câmpulung în calitate de reprezentant al Asociației care îi poartă numele.

Primarul Elena Lăsconi a făcut o succintă prezentare virtuală a vizitei celui mai popular tânăr cu sânge nobil punându-și întrebarea: „Oare se mută Principele Nicolae la Câmpulung? ”.

„Ce ziceți? Oare se mută Principele Nicolae la Câmpulung?

Până una, alta căutăm în zonă terenuri, păduri devastate pe care să le împădurim. Știți bine că Asociația Principele Nicolae se ocupă activ nu doar cu plantarea copacilor, ci cu acțiuni concrete de protecție a mediului, responsabilitate față de generațiile viitoare, copiii și nepoții noștri.”, este postarea prin care primarul Elena Lăsconi a prezentat vizita Principele Nicolae al României la Câmpulung.

Prin asociația sa, Nicolae al României își propune să continue misiunea strămoșilor săi, regii și reginele României, alături de românii cu dorință de implicare pentru viitorul țării. Prin proiectele pe care asociația le va derula, îți dorește să influențeze educația generațiilor viitoare prin puterea exemplului.

„România are o zestre unică în Europa (parcuri naționale, rezervații etc), zestre care trebuie păstrată și transmisă mai departe cu multă mândrie. ”, este misiunea Asociației Principele Nicolae.

Este de subliniat că Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills este foarte apropiat de Indrei Rațiu, fratele proprietarului fostei platforme ARO Câmpulung.

Sursa foto – Facebook – Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.