Mamele s-au unit şi au format comunitatea „LaPrimulBebe”. Acum, în prag de sărbători au început să se strângă fonduri pentru a fi modernizată Secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung.

„Mamele comunității LaPrimulBebe strâng fonduri pentru a reface o nouă secție de pediatrie, de data aceasta secția de pediatrie a Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel. Strângerea de fonduri se întâmplă în grupurile închise de Facebook ale acestei comunități și durează 6 zile.

Campania se numește Vreau Să Contez pentru ca fiecare copil și fiecare mamă să fie tratați în condiții respectuoase, umane, normale în spitale.
<<Ne propunem să renovăm cele 10 saloane, 2 holuri, 6 băi, biberoneria și sălile de depozitare pentru necesar saloane, să aducem 50 de paturi noi pentru copii și însoțitori și mobilier modern în saloane. Să schimbăm mozaicul cu pvc medical adaptat anilor pe care îi trăim, să schimbăm ușile cu unele de uz spitalicesc moderne și sigure. Să schimbăm toate paturile, pătuțurile, saltelele și mobilierul cu unul nou. Pentru toate aceste lucrări avem nevoie de cel puțin 300.000 de Euro.>>

Persoanele care vor să se implice, dar nu sunt membri ai acestei comunități pot susține Campania Vreau Să Contez donând în contul de lei: RO59BACX0000001090724000, UniCredit Bank, Asociația La primul bebe.
Fiecare mamă și fiecare copil din România contează!”, este mesajul transmis în mediul online de către iniţiatorii acţiunii de strângere de fonduri – Asociaţia La Primul Bebe.

În „hora mamelor” au intrat şi primarul Elena Lăsconi, care a scos la licitaţie funcţia de primar, dar numai pentru o zi.

„Exact în primele zile de după alegerile locale am vorbit cu fetele de la La Primul Bebe pentru a renova Secția de Pediatrie de la Spitalul Municipal Câmpulung. De atunci am avut întâlniri împreună cu Mădălin Iordache și Andrei Aron, s-au făcut măsurători, planuri etc.

Iată că acum suntem în linie dreaptă. Au început donațiile și licitațiile. Am licitat și eu “o zi cu primarul Câmpulungului”. Deci, cine dă mai mult?

Sunt sigură că o să strângem cei 300 de mii de euro și că o să avem o secție de Pediatrie ca afară.”, a scris primarul Elena Lăsconi pe Facebook.

O altă vedetă, rucăreanca Adelina Pestriţu, şi-a scos la licitaţie rochia de mireasă pentru a ajuta la modernizarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UN MATERIAL VIDEO REALIZAT DE ASOCIAŢIA LA PRIMUL BEBE ÎN SECŢIA DE PEDIATRIE A SMC!!! 

https://www.facebook.com/asociatialaprimulbebe/videos/vb.314103702027730/871496160261341/?type=2&theater

PUBLICITATE

 

PUBLICITATE ELECTORALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.