După principiul ”una spun și alta fac”, primarul Câmpulungului Elena Lăsconi demonstrează pe zi ce trece că tot ceea ce a declarat în campania electorală și imediat ce a ajuns pe funcție nu a fost decât propagandă ieftină pentru a atrage cât mai multe voturi și cât mai multă simpatie din partea câmpulungenilor.

Unul dintre cele mai elocvente exemple este alocarea bugetară pentru cheltuielile de personal pentru anul 2021, care este mult mai mare chiar și decât previziona fostul primar Liviu Țâroiu.

Comparativ, primarul Lăsconi a prins în proiectul de buget pe anul 2021 suma de 6.500.000 lei numai pentru salariile angajaților primăriei municipiului, în timp ce în anul 2020 bugetul de salarii a fost estimat la 5.330.000 lei și s-au plătit salarii în sumă de 4.892.293 lei.

Interesant este de aflat de unde a scos  primarul Elena Lăsconi sumele pe care le vehicula în campania electorală, pentru că vorbea de 14 milioane de euro salarii, în realitate fiind vorba de 4,3 milioane de euro cu tot cu propria mărire considerabilă a bugetului pentru cheltuieli de personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.