Miercuri, 17 octombrie a.c., la ora 16.00, şedinţă de îndată a Consiliului Municipal cu patru proiecte de hotărâre pe ordinea de zi.

Primele trei proiecte fac referire la:

  1. Încheierea unui contract privind folosirea infrastructurii sistemului de distribuţie a energiei electrice pentru realizarea serviciului de iluminat public la nivel de Câmpulung;
  2. Aprobarea DALI şi a indicatorilor tehnico – economici pentru proiectul de reabilitare a sistemului public de iluminat;
  3. Aprobarea proiectului, a valorii şi a cheltuielilor pentru reabilitarea sistemului de iluminat public;
  4. Aprobarea de principiu a achiziţionării spaţiului din cadrul imobilului Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” (Palatul Culturii, monument istoric aflat în ruină, fosta clădire a Primăriei) şi a terenului aferent de la Marcel Proca, actualul proprietar al fostei tipografii.

Municipalitatea doreşte să achiziţioneze proprietatea omului de afaceri piteştean, fost prefect al judeţului Argeş, prin atragerea de fonduri de la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, prin programul de investiţii în domeniul culturii.

Este vorba de o suprafaţă construită de 458,27 mp plus terenul proprietate privată, respectiv cota indivizibilă asupra terenului, ocupat de construcţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.