Primăria municipiului Câmpulung a anunţat, recent, că intenţionează să execute mai multe lucrări de reparaţii curente la o serie de imobile şi apartamente pe care le are în proprietate.

Astfel că anunţă potenţialii ofertanţi că îşi pot depune, la primăria Câmpulung, oferta de preţ până la data 17.01.2017, ora 15.00. Oferta trebuind întocmită pentru toate imobilele/apartamentele.
Totodată, în condiţiile impuse de reprezentanţii primăriei se arată că vizitarea amplasamentelor este obligatorie şi se va face în data 16.01.2017, la ora 10.00. Pentru acest lucru fiind pus la dispoziţia tuturor celor interesaţi un număr de telefon (0248.511.034) pentru persoana de contact din partea instituţiei, respectiv Chirvasiu Cristina.
„Ofertele se vor transmite pe fax la nr. 0248511036 sau pe e-mail la adresa investitii_pmc@yahoo.com. sau se pot depune la registratura unităţii. Operatorul economic ofertant trebuie să posede un certificat digital valid care să ateste înregistrarea în Sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP). Finalizarea achiziţiei se va face prin cumpărare directă din Catalogul Electronic SEAP de pe www.e-licitatie.ro.”, se arată în anunţul primăriei Câmpulung.

Aici lista „Imobile de reparat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.