Începând cu data de 12 decembrie 2018, întreaga ofertă a locurilor de muncă vacante este centralizată pe judeţe de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Potrivit datelor prezentate de ANOFM, la ora actuală, la nivelul judeţului Argeş există un număr de 157 oferte cu 523 locuri de muncă vacante.

Zilnic baza de date este actualizată cu noile locuri de muncă vacante pe întreg judeţul, ci nu partajate pe agenţii locale.

Pentru Câmpulung şi zona Muscel oferta este destul de generoasă la început de an, din listă nelipsind locurile de muncă oferite de firmele de cablaje. Spre exemplu se caută, în continuare, 30 de montatori subansamble – angajatorul, firma AUTOMOTIVE COMPLETE SYSTEMS SRL, făcând contracte de muncă parţiale de numai 3 luni.

Un alt loc de muncă vacant, de infirmieră, este la Spitalul municipal Câmpulung. Post pentru care se solicită studii gimnaziale şi nu se ia în calcul experienţa.

Întreaga ofertă a locurilor de muncă vacante în Argeş la data de 23 ianuarie 2019 se găseşte pe site-ul ANOFM la secţiunea „persoane fizice – Argeş”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.