Prioritate au persoanele care nu sunt din Câmpulung, au una dintre rudele de gardul întâi angajate în sistemul de stat, au carnet de membru la partid sau pe cineva apropiat în mediul de afaceri cu acces la banul public

Noul an debutează la Câmpulung cu noi angajări în sistemul de stat. Unele dintre posturile cele mai căutate la ora actuală fiind cele din cadrul primăriei municipiului sau cele din instituţiile aflate în subordinea administraţiei publice locale, pentru salarizarea mult prea generoasă de care se beneficiază.

Unicul impediment pentru cei ce speră să obţină un post în aparatul propriu al primarului Liviu Ţâroiu sau în cadrul serviciilor ori direcţiilor din a sa subordine fiind cel al lipsei unor „proptele” şi, în cele mai dese cazuri, a unui „buletin de Câmpulung”.

De subliniat fiind că nu în puţine dintre cazurile în care au fost scoase la concurs posturi în cadrul primăriei Câmpulung se cunoştea de dinainte identitatea celui ce va câştiga concursul.

Şi mai interesant fiind că majoritatea persoanelor aflate în lista ultimilor sosiţi în cadrul primăriei municipiului Câmpulung se regăsesc în lista „navetiştilor”, pentru că sunt persoane ce au locuiesc sau au locuit în localităţile limitrofe: Schitu – Goleşti, Lereşti, Stoeneşti, etc.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor al Municipiului Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de: inspector – cls. I, gradul asistent – Compartimentul Evidenţa Persoanelor în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor al Municipiului Câmpulung, Compartiment Evidenţa Persoanelor.

Condiţii specifice:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;

– cunoştinţe P C – nivel mediu.

Datele de organizare a examenului :

– data până la care se depun dosarele: 28.01.2019, ora 15.00;

– perioada selecţiei dosarelor de examen: 29.01.2019 – 04.02.2019;

– proba scrisă – în data de 07.02.2019 ora 10,30;

– proba interviu – în data de: 13.02.2019 ora 14.30.

https://www.primariacampulung.ro/index2.php?continut=stire&stire=1291

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.