Potrivit unui sondaj realizat de Atlas Intel la finele lunii ianuarie a.c., PNL este în cădere liberă și ocupă un rușinos loc trei în preferințele electoratului.

Actuala conducere a PNL a adus partidul la un minim istoric, după fuziunea cu PDL, reușind performanța să treacă pe locul 3 în ierarhia partidelor din România. Conform unui sondaj Atlas Intel, realizat în perioada 27 – 30 ianuarie, PNL este clasat pe locul 3 ca intenție de vot, cu 15,3%. Cum au reușit asta?

Prin congrese trucate, trădare, aplicarea de măsuri nedemocratice în managementul partidului, prin promovarea unor lichele și oportuniști în diverse funcții la nivel central sau județean.

La nivel județean, jucând la două capete, Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului și președinte PNL Argeș, a adus partidul la un minim istoric, de la fuziunea cu PDL. Conform unui sondaj publicat în decembrie în presa locală, PNL Argeș este cotat cu 11,9%!

Alina Gorghiu a coborât PNL Argeș la acest procent prin promovarea unor oportuniști și lichele în diverse funcții și pentru că nu a reușit să aducă un aer proaspăt în organizația județeană, prin cooptarea unor oameni noi și profesioniști. A practicat doar o spoială, de imagine, la nivelul organizației județene a PNL.

Dacă mai există liberali în PNL, mă adresez lor: mai aveți timp să minimizați pagubele produse de acțiunile care au dus la aceste rezultate dezastruoase!”, a declarat vicepreședintele Forța Dreptei, deputatul Adrian Miuțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.