Liberalii câmpulungeni au transmis un comunicat prin care îşi exprimă regretul că Zilele Municipiului Câmpulung au fost amânate, delimitându-se de acţiunile primarului Elena Lăsconi, care au dus la anularea celui mai aşteptat eveniment al anului în curs.

“Organizația PNL Câmpulung își exprimă îngrijorarea cu privire la anularea evenimentului “Zilele Municipiului Câmpulung” și se delimitează total față de procedura de achiziție care a condus la această decizie nefericită, procedură care s-a desfășurat cu mare întârziere.
Totodată, PNL Câmpulung consideră că anularea tuturor activităților din cadrul manifestărilor Zilelor Municipiului Câmpulung este o greșeală, putând fi găsite soluții pentru desfășurarea activităților cultural-artistice separat de concertele care nu mai pot fi organizate.
Zilele municipiului Câmpulung reprezintă o sărbătoare tradițională care se desfășoară concomitent cu sărbătoarea Sfântului Prooroc Ilie, patronul spiritual al municipiului nostru, și nu considerăm oportună reprogramarea evenimentului în altă perioadă a anului sau în cadrul altei sărbători care nu este legată de identitatea culturală a municipiului nostru.
Dacă se vor reprograma concertele, propunem ca acestea să fie organizate sub altă egidă, nu sub egida “Zilele Municipiului Câmpulung”!
Totodată, subliniem faptul că PNL nu dorește ruperea alianței cu USR așa cum se încearcă inducerea unei idei în spațiul public, dar nu oferă partenerului un cec în alb în ceea ce privește deciziile care afectează municipiul Câmpulung. Astfel, votul consilierilor locali ai PNL va fi mereu în cooncordanță cu protocolul de colaborare încheiat între USR și PNL, din care amintim: “Servirea intereselor cetățenilor Municipiului Câmpulung va fi unicul principiu și unicul scop al actelor și acțiunilor administrației locale. Părțile vor respinge cu fermitate promovarea oricăror altor tipuri de interese, fie ele personale, de partid, de grup, etc., în administrația locală a Municipiului Câmpulung.”
Pentru că ne aflăm în săptămâna în care l-am sărbătorit pe Sfântul Ilie, urăm tuturor câmpulungenilor La mulți ani cu speranță și încredere într-un viitor pe care-l merită!”.
Departamentul de comunicare al PNL Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.