Duminică, 10 noiembrie 2019, românii au ieșit la vot pentru a-și alege președintele. Din primele rezultate parțiale, furnizate oficial de Biroul Electoral Central, după numărarea voturilor din 98,17% din secțiile de votare de pe teritoriul României, reiese că președintele Klaus – Werner Iohannis a obținut un procent de 36,65%, urmat de Vasilica – Viorica Dăncilă cu un procent de 24,07%.

La nivel de Câmpulung, au existat un număr de 30.167 de persoane înscrise în listele electorale permanente, numărul de votanți fiind de 13.963 (46,40%).

După numărătoarea paralelă, la nivel local câmpulungenii l-au avut ca favorit pe Klaus Werner Iohannis (PNL) – 32,19%. Pe locul al doilea în preferințele câmpulungenilor s-a clasat Vasilica – Viorica Dăncilă (PSD) – 25,17%, urmată de Mircea Diaconu (Alianța UN OM susținut de ALDE) – 18,11% și Ilie Dan Barna (USR – Alianța USR – PLUS) – 11,92%.

„Mulțumim tuturor câmpulungenilor care s-au prezentat la vot pentru a participa la acest exercițiu democratic foarte important! Mulțumită dumneavoastră, Klaus Iohannis, candidatul PNL, a obținut cel mai mare număr de voturi în municipiul Câmpulung! Totuși, greul acum începe, în turul doi ne confruntăm cu PSD, o plagă care a infestat administrația publică locală din municipiul nostru. Vă așteptăm alături de noi și contăm pe votul dumneavoastră în turul doi, pentru a putea să înlăturăm această plagă! Încă o dată, mulțumiri!”, este mesajul liberalilor câmpulungeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.