Parlamentarii, aleșii locali, județeni și subprefecții PNL Argeș fac toate eforturile pentru ca argeșenii să se vaccineze într-un număr cât mai mare. Succesul campaniei de vaccinare înseamnă sfârșitul crizei sanitare și revenirea la viața normală, pe care o duceam înainte de pandemie. Astfel, conducerea PNL Argeș, primarii, viceprimarii, consilierii locali și județeni și subprefecții liberali urmează îndemnul președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, care le-a solicitat sprijinul pentru convingerea cetăţenilor să se vaccineze împotriva Covid-19. Eforturile membrilor PNL Argeș sunt binevenite în special în mediul rural.

În acest sens, subprefecții liberali Emanuel Soare și Lucian Ionescu i-au anunțat pe primarii din județ că este disponibilă caravana mobilă de vaccinare în localitățile în care sunt suficienți doritori. În plus, argeșenii pot alege cu care ser să se vaccineze. În Argeș sunt 10.380 locuri disponibile pentru cei care doresc să se vaccineze, dintre care 7511 cu serul Pfizer, 1828 cu Moderna și 1041 cu serul AstraZeneca.

În plus, parlamentarii PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, senatorul Dănuț Bica și deputatul Daniel Constantin, au făcut apel la argeșeni să se imunizeze prin intermediul mass-media și al rețelelor de socializare. Nu în ultimul rând, liberalii argeșeni îi îndeamnă pe cetățeni să se imunieze folosind exemplul personal. Infectat cu virusul SARS-CoV-2 la sfârșitul anului trecut, președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a reușit în urmă cu o săptămână să se vaccineze cu serul Pfizer, după o lungă convalescență. Subprefectul Emanuel Soare a făcut rapelul luni, cu serul AstraZeneca.

“Campania de vaccinare este singura soluție pentru a ieși cu bine din pandemie. Am observat o anumită reticență a populației, motiv pentru care Guvernul a venit cu o serie de măsuri pentru a impulsiona campania de vaccinare. E nevoie de o implicare a instituțiilor, a patronatelor, pentru convingerea oamenilor. În familia mea toți ne-am vaccinat și sper ca argeșenii să înțeleagă că aceasta este cea mai eficientă soluție pentru a ieși din criza sanitară”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.