Până în prezent, PNL este singurul partid care şi-a stabilit candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung, care şi-a strâns rândurile şi a început precampania electorală prin stabilirea priorităţilor, creionarea strategiei şi stabilirea listei pentru Consiliul Local în ordine alfabetică.

Nicolae Zaharia este candidatul liberalilor câmpulungeni pentru primărie, dar şi candidatul cu cele mai mari şanse în a se clasa pe primul loc în alegerile locale din acest an.

„Am lansat platforma www.pentrucampulung.ro, o platformă care are ca scop preluarea problemelor cetățenilor sau/și a propunerilor pentru îmbunătățirea vieții în Câmpulung, direct de la sursă. Puteți să semnalați probleme cu care vă confruntați în municipiul Câmpulung sau propuneri care să fie preluate și puse în aplicare de către noua echipă care va fi aleasă în urma alegerilor locale din 2020.”, este anunţul făcut de Nicolae Zaharia la începutul acestei săptămâni.

INSCRIE-TE PE WWW.PENTRUCAMPULUNG.ROAm lansat platforma www.pentrucampulung.ro, o platformă care are ca scop preluarea problemelor cetățenilor sau/și a propunerilor pentru îmbunătățirea vieții în Câmpulung, direct de la sursă. Puteți să semnalați probleme cu care vă confruntați în municipiul Câmpulung sau propuneri care să fie preluate și puse în aplicare de către noua echipă care va fi aleasă în urma alegerilor locale din 2020. Împreună conturăm programul administrativ pentru perioada 2020-2024. Implică-te!

Publicată de Nicolae Zaharia pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.