Duminică, organizația PNL Câmpulung a început o campanie de strângere de semnături pentru susținerea proiectului de hotărâre inițiat de consilierii liberali privind acordarea unui stimulent financiar în valoare de 1.500 lei pentru orice nou-născut din municipiul Câmpulung.

Liderii judeţeni au fost alături de organizaţia locală a PNL la startul campaniei ce are ca scop final sprijinirea tinerelor familii şi creşterea natalităţii, prin acordarea unui sprijin modic de la bugetul local în comparaţie cu eforturile financiare pe care orice părinte le face pentru copilul său.

La întrevederea care a avut loc duminică, la sediul PNL Câmpulung, între președintele PNL Argeș Alina Gorghiu, secretarul general Radu Perianu, membri ai Biroului Politic Județean şi președintele PNL Câmpulung Cristinel Crețu care i-a avut alături pe colegii din organizația municipală, discuțiile au fost libere, deschise și constructive, axate pe două direcții, respectiv, activitatea politică a organizației și proiectele liberale din Consiliul Local.

Alina Gorghiu – „E clar: tinerele familii au nevoie de susținerea noastră! Iar proiectele bune nu au culoare politică.”

„Au avut loc discuții despre un proiect major pentru câmpulungeni în care credem 100%: acordarea unui stimulent financiar de 1500 de lei pentru familiile cu nou-născuți. Toți locuitorii trebuie să știe de el!

Proiectul de hotărâre a fost deja depus de liberalii din Consiliul Local al muncipiului și așteaptă votul.

Populația din Câmpulung a scăzut cu aproape 14% față de anul 2011. Mai mult, numărul de nașteri tinde să scadă de la an la an. E clar: tinerele familii au nevoie de susținerea noastră! Iar proiectele bune nu au culoare politică. Sper că toți cei din Consiliul Local înțeleg asta.

Campania de strângere de semnături pentru susținerea propunerii a fost deja demarată și va continua și în perioada următoare.

18 localități din județul Argeș acordă deja astfel de stimulente, dar și multe alte orașe din restul țării. Dacă acolo se poate, se poate și la Câmpulung!

Vă așteptăm alături de noi!

P.S. Felicitări, Cristi Crețu, președintele PNL Câmpulung și colegilor consilieri pentru inițiativă și tot ceea ce fac pentru promovarea acestui proiect!”, a subliniat importanţa proiectului preşedintele PNL Argeş, preşedintele interimar al Senatului Alina Gorghiu.

„Acest prim proiect major, lansat de președintele interimar Cristinel Crețu și de echipa sa, îl reprezintă acordarea unui stimulent financiar de 1.500 de lei pentru familiile cu nou-născuți din Câmpulung. Este un proiect în care credem cu tărie și avem toată încrederea că va fi adoptat, fiind deja depus de liberalii din Consiliul Local al muncipiului și așteaptă votul. În paralel, ieri, a fost demarată o campanie pentru strângerea de semnături în vederea susținerii acestei propuneri liberale. Câmpulungenii au reacționat prompt și au semnat pentru acordarea stimulentului financiar. În zilele următoare, colegii noștri din PNL Câmpulung vor continua strângerea de semnături și campania publică de promovare a inițiativei privind acordarea sumei de 1.500 de lei pentru familiile cu nou-născuți.

PNL Câmpulung a fost și va fi în continuare o voce puternică a muscelenilor, iar dorința multora dintre ei de a se alătura organizație liberale dovedește că obiectivele PNL sunt apreciate și au susținere în plan local.”, este şi mesajul transmis de liberalii argeşeni în spijinul colegilor de la Câmpulung.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.